Nyomás alatt lévő rendszerek

Nyomás alatt lévő rendszerek
Nyomás alatt lévő csőrendszerek szerelése

Nyomás alatt lévő csőrendszerek szerelése

Szakembereink vállalják az ipari technológiákhoz kapcsolódó nyomás alatti csőrendszerek kiépítését. E rendszerek nagyfokú gondosságot és szakértelmet igényelnek, mivel a túlnyomás, a magas hőmérséklet és a tűzveszély mind fokozott kockázatot jelentenek ipari környezetben.

Az anyagvezetékekben szállított közegek fokozott veszélyességi osztályba tartozhatnak, mérgezőek, vagy robbanásveszélyesek lehetnek. Tehát a szállítóvezetékeknek számos különböző kritériumnak kellhet megfelelniük.

Tanúsítványaink bizonyítják, hogy munkánk során eleget teszünk a nyomástartó berendezésekre és rendszerekre vonatkozó biztonsági követelményekről szóló rendeletnek. Azonban a nyomás alatt álló rendszerek átadása során a megrendelőn és a kivitelezőn túl elengedhetetlen egy harmadik ellenőrző fél – független auditáló szervezet – bevonása, amely a tervezés, a gyártás és a kivitelezés ellenőrzést elvégzi.

Rozsdamentes acél és műanyag csőrendszerek

Rozsdamentes acél és műanyag csőrendszerek

Nyomás alatt lévő csőrendszereink jellemzően rozsdamentes acélból készülnek, azonban speciális esetben műanyagból is készítünk csőhálózatokat.

  • A rozsdamentes acélból készült csőhálózatok a korrózió ellen védettek.
  • Saválló rozsdamentes acélcsöveink védelmet nyújtanak a kémiai behatások ellen.
  • Műanyag csöveink ellenállnak a savaknak, például a kénsavnak is.
Nyomás alatt lévő csőrendszerek egyedi méretezéssel

Egyedi méretezés

A nyomás alatt lévő csőrendszerek tervezésekor nem elegendő a helyszín adottságaira és a megrendelő igényeire figyelemmel lenni méretezéskor. A tervezett ipari folyamat minden részletére kiemelt figyelmet kell fordítani, hogy a csőhálózat minden pontján megfelelő legyen a nyomás. Mindehhez elengedhetetlen a szakértelem és a tapasztalat, melyet cégünk nyújt partnereinek.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo