Tanúsítványok

Tanúsítványok
Tanúsítványaink vállalatunk működésének biztosítékai

Tanúsítványaink vállalatunk működésének biztosítékai

Kiemelten fontos számunkra, hogy megbízóinknak minden esetben a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtsuk. Ezt biztosítják tanúsítványaink is, melyek a gyártás folyamatára, az eszközökre és munkatársaink szakértelmére egyaránt kiterjednek.

Hiszünk benne, hogy maradandót alkotni csak a megfelelő szakértelem, technológia és gyártási folyamatok egységével lehetséges.

Veszélyes folyadékok vagy olvadékok tárolótartályai

Az 1/2016. (I. 5.) NGM rendelet a veszélyes folyadékok vagy olvadékok tárolótartályainak, tároló-létesítményeinek műszaki biztonsági követelményeiről, hatósági felügyeletéről szól, és kiterjed tároló-létesítmények gyártására, helyszíni technológiai szerelésére, javítására / átalakítására, időszakos ellenőrző vizsgálatára és tisztítására.

A nyomástartó berendezések és rendszerek

A 44/2016. (XI.28.) NGM rendelet a nyomástartó berendezések és rendszerek biztonsági követelményeiről és megfelelőség tanúsításáról szól, és bevezeti a nyomástartó berendezésekre vonatkozó 2014/68/EU irányelvet a hazai jogrendbe.

Hegesztett szerkezetek gyártása

A 8/2018. (VIII.17.) ITM rendelet az ömlesztőhegesztés feltételeit szabályozza, melynek hatálya alá tartozik a hegesztett szerkezetek gyártása, helyszíni szerelése, átalakítása és javítása.

Minőségirányítási követelmények

Az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerint megfelelünk a fémek ömlesztőhegesztésének teljes körű minőségirányítási követelményeinek.

Contact

If we have piqued your interest, please get in touch with us.

Logo