Hankook Magyarország Kft.

Hankook Magyarország Kft.
A gyár fejlődéséhez mi is hozzájárulhattunk a Calender üzemben található TCU berendezés cseréjével.

Egy hét alatt elvégeztük az elöregedett csőhálózat cseréjét

A Hankook Magyarország Kft. világszínvonalú rácalmási üzemében éves szinten 19 millió gumiabroncs gördül le a gyártószalagról.

A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már mintegy 3300 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat.

A gyár fejlődéséhez mi is hozzájárulhattunk a Calender üzemben található TCU berendezés cseréjével.

A feladat

A Calender üzemben található TCU (Temperature Controll Unit) berendezés cseréje és az ehhez szükséges rozsdamentes csőszakaszok kiépítése.

Speciális kihívás

A munkát rövid határidővel, a gyár téli leállásakor biztosított egy hét alatt kellett elvégeznünk.

 

Megoldásunk

A feladat részét képezte a régi TCU egység és a hozzá kapcsolódó csőszakaszok ki-, illetve elbontása, az új egység elhelyezése, becsövezése, a csövek szigetelése. Minden munkálattal időben végeztünk, így a gép január elsején a reggeli műszakban a gyárral együtt elindult.

Évente gyártott gumiabroncs

19 millió

Projekt határideje

1 hét

Felhasznált anyag

rozsdamentes acél

Kapcsolódó szolgáltatások

Technológiai csőszerelés

Szakmai csapatunk minősített hegesztőkből és csőszerelőkből áll, tapasztalatuk és felkészültségük garanciát biztosít minden kis- és nagynyomású technológiai csőhálózat komplex kivitelezési és üzemeltetési feladatainak magas szintű kivitelezésére.

Gépalkatrész gyártás, gépszerelés

Cégünk sokéves szakmai tapasztalattal, valamint megfelelő gépparkkal és technológiai háttérrel áll megbízói rendelkezésére, gépalkatrészek gyártása, gépszerelés és karbantartási munkák esetén.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo