Technológiai csőszerelés

Technológiai csőszerelés
Komplex technológiai csőrendszerek, akár nyomás alatt is

Komplex technológiai csőrendszerek, akár nyomás alatt is

Szakmai csapatunk minősített hegesztőkből és csőszerelőkből áll, tapasztalatuk és felkészültségük garanciát biztosít minden kis- és nagynyomású technológiai csőhálózat komplex kivitelezési és üzemeltetési feladatainak magas szintű kivitelezésére. Kiépített rendszerek esetében elvégezzük a csőszakaszok cseréjét, illetve hegesztett karimás, menetes és egyéb kötéssel anyag- és alaprendszerek szerelését is vállaljuk.

Legyen szó műhelyben történő előgyártásról vagy helyszíni szerelésről, szakembereink minden esetben a megfelelő munkabiztonsági előírásoknak megfelelően, a szükséges minőségi eszközökkel végzik az ipari csőszerelést. Csapatunk meglévő minősítések és sok éves szakmai tapasztalat birtokában végzi saválló-, rozsdamentes- és szénacél illetve műanyag, ipari és technológiai csőhálózatok gyártását, szerelését és telepítését egyaránt.

Szolgáltatásunk részeként vállaljuk új kis-, és nagynyomású rendszerek kiépítését, illetve meglévő ipari csőhálózatok karbantartását, átalakítását, fejlesztését és bontását.

Hűtési rendszerek

Iparágak széles területén alkalmazható hűtő csőrendszerek, melyet az Ön igényei szerint tervezünk és építünk.

Nyomás alatt lévő rendszerek

Ipari technológiák részeként szükséges lehet nyomásálló csőhálózat kiépítésére, melyben szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek.

Komplex csőhálózatok

A technológiai csőhálózatok kiépítése akkor is komplex, szaktudást igénylő feladat, ha sem a hőmérsékletre, sem a nyomásra nem érzékeny az adott gyártási folyamat.

Veszélyes anyagok szállítórendszerei

Veszélyes anyagok szállítórendszerei

Tanúsítványaink bizonyítják, hogy veszélyes folyadékok illetve olvadékok tárolótartályainak, tartályrendszereinek gyártásán túl felkészültek vagyunk a hozzájuk tartozó komplex csőrendszerek és hálózatok gyártására, szerelésére illetve karbantartására.

Ipari és technológiai csőszerelés

Ipari csőszerelési szolgáltatásunk iparágak széles skáláját kiszolgálja. A szállítandó közeget figyelembe véve a csövek és szerelékek különböző, gyakran szigorú műszaki és biztonsági szempontoknak kell megfeleljenek. Megrendelőnk igénye, és iparága szerint választjuk meg a rendszer paramétereit, mint például:

  • szerelési mód,
  • méretezés,
  • tömítések,
  • beépítendő szelepek és
  • szerelvények elhelyezése, kialakítása.

Granulátumos rendszereknél kiemelt figyelmet kell fordítani a csőfalak belsejének illesztésére, így elkerülhető, hogy a kötések illesztése forgácsolja a granulátumot.

Az élelmiszeripari rendszereknél szintén kulcsfontosságú a csövek belső felülete. Érdes felületen könnyen megtelepedhetnek különféle baktériumok, így a csőhálózat tisztán tartása nehezebb, ami minőségi romlást eredményez.

Mérések

Mérések

Az ipari csőrendszerek működését folyamatosan monitorozni szükséges, így ellenőrizve a folyamatok tervezettnek megfelelő, szabályozott lefutását. Ehhez jellemzően műszerezettség szükséges. Szakembereink tudására és partnereinkre támaszkodva vállaljuk többek között az áramlás, hőmérséklet, átfolyó mennyiség, nyomás és kémhatás monitorozásához szükséges műszerek kiépítését, szerelését.

Minősítések

Megbízóink, munkatársaink és a minőségi munka érdekében kiemelt figyelmet fordítunk minősítéseinkre.

Szakmai csapatunkat minősített hegesztők alkotják, akik rendelkeznek munkavédelmi felszereléssel és érvényes szakvizsgával. Továbbá munkavédelmi szakmérnököt és hegesztőmérnököt, illetve tartálytisztító és -vizsgáló képzettséggel rendelkező szakembert is alkalmazunk.

Cégünk rendelkezik:

  • hegesztőüzemi minősítéssel (MSZ EN ISO 3834-2:2006)
  • nyomástartó tartályok és rendszerek karbantartására illetve gyártására jogosító minősítéssel (44/2016. (XI.28.) NGM rendelet)
  • hegesztett szerkezetek gyártására, helyszíni szerelésére, átalakítására és javítására jogosító minősítéssel, (8/2018. (VIII.17.) ITM rendelet)
  • hitelesített mérőműszerekkel
  • bevizsgált gépekkel.

Kapcsolódó hírek

Contact

If we have piqued your interest, please get in touch with us.

Logo