Tartálygyártás

Tartálygyártás
Alumínium és acél tartály gyártás egyedi igények alapján

Alumínium és acél tartály gyártás egyedi igények alapján

Egy alumínium, szénacél, vagy rozsdamentes acél tartály hosszú távú befektetés, ezért minden esetben a megrendelő igényei és kívánságai szerint, a legújabb iparági trendekre figyelemmel, egyedi tervezéssel készítjük termékeinket. Partnerünk kívánságait szakértelmünkre támaszkodva ültetjük át a gyakorlatba, tehát részletes tervezés után, a lehető legtökéletesebb formában valósítjuk meg az Ön ötletét.

Rendelkezünk a megfelelő tanúsítványokkal, tapasztalattal és szakértelemmel akár különleges tartályok gyártásához is. Mindig a célnak legjobban megfelelő alapanyaggal dolgozunk, így vállaljuk saválló, rozsdamentes-, és szénacél, valamint alumínium tartályok gyártását, nyomástartó-, illetve tároló edény kivitelben is, a megfelelő szerelvényezéssel, igény szerint harmadik fél által lefolytatott nyomáspróbával és minőségellenőrzéssel.

100 és 150 m³-es, vagy nagyobb tartályok gyártása mellett kisebb méretű, illetve egyedi igényeknek megfelelő, például hűtött, szigetelt, duplafalú tartály gyártását is vállaljuk, többek között borászati, mezőgazdasági, élelmiszer-ipari illetve gyógyszerészeti célokra.

Borászati tartályok

10 hektoliter felett bármekkora méretben elkészítjük a borászata számára legmegfelelőbb rozsdamentes acél tartályt, legyen szó fehér- vagy vörösborról, tárolásról vagy érlelésről.

Vegyipari tartályok

Magas vagy alacsony hőmérséklet, kis- vagy nagy nyomás, szigetelt vagy szigetelés nélküli tárolási igény, igény esetén keverő szerkezettel vagy más szerelékkel.

Élelmiszeripari tartályok

Tejfeldolgozáshoz, sajtkészítéshez, gyümölcslevek, szörpök és más gyümölcs alapú, vagy cukoripari készítmények gyártásához vállaljuk akár teljes tartály rendszerek kiépítését.

Mezőgazdasági és műtrágya tartályok

Maró mezőgazdasági anyagok tartályait magas minőségű saválló acélból készítjük, a tartósságot garantáló megmunkálási technológiával.

Rozsdamentes acél tartályok kiemelt tulajdonságai

Személyre szabott kivitel

A helyszín adottságaihoz tökéletesen illeszkedő tartály tervezünk és gyártunk

Tökéletes anyagminőség

A tárolni kívánt anyag kihívásához választunk tartály gyártási nyersanyagot

Hosszú élettartam

A nyersanyag jó tulajdonságait átgondolt megmunkálással tartjuk meg
Különleges anyagminőségű tartályok gyártása

Különleges anyagminőségű tartályok gyártása

Munkatársaink képzettsége és tapasztalata valamint technológiai és munkaszervezési felkészültségünk lehetővé teszi különleges megmunkálást vagy hegesztési eljárást igénylő anyagminőségek feldolgozását is. Speciális kihívást jelentő anyagok tárolásához megkeressük a megfelelő nyersanyagot és szerelvényeket, kidolgozzuk a tartósságot biztosító megmunkálási eljárásokat, majd tökéletes minőségben lefolytatjuk a gyártást, szállítást és telepítést.

Tartálygyártás általános menete

Tartálygyártás általános menete

Egyedi tartálygyártást minden esetben a helyszín, a tárolni kívánt anyagok és a lefolytatni tervezett eljárások részletes felmérésével kezdjük. Ez alapján megtervezzük a tökéletes tartályt, beszerezzük a nyersanyagokat, illetve a szerelvényeket, majd saját műhelyünkben, ellenőrzött körülmények között legyártjuk a tartályt. Igény szerint nyomáspróbát és varratminőség ellenőrzést is végzünk, majd közúti szállítás és helyszíni telepítés zárja a tartálygyártást.

Rozsdamentes tartályok választható kiegészítői

Kezelőjárda

Kezelőjárda

Pikkelyezett felület

Pikkelyezett felület

Héjalás, palást

Héjalás, palást

Fenéken ülő kivitel

Fenéken ülő kivitel

Forgó szórófej

Forgó szórófej

Mosógömb

Mosógömb

Keverő berendezés

Keverő berendezés

Törköly kihordócsiga

Törköly kihordócsiga

Úszófedél

Úszófedél

Vezérlő automatika

Vezérlő automatika

Egyedi töltő és fejtő csonkok

Egyedi töltő és fejtő csonkok

Szénacél alapanyag

Szénacél alapanyag

Speciális belső felületkezelés

Speciális belső felületkezelés

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo