Gépalkatrész gyártás, gépszerelés

Gépalkatrész gyártás, gépszerelés
Karbantartás és javítás, szükség esetén gépalkatrész gyártással egybekötve

Karbantartás és javítás, szükség esetén gépalkatrész gyártással egybekötve

Cégünk sokéves szakmai tapasztalattal, valamint megfelelő gépparkkal és technológiai háttérrel áll megbízói rendelkezésére, gépalkatrészek gyártása, gépszerelés és karbantartási munkák esetén. Gépalkatrész gyártási tevékenységünket mellett vállalunk gépszerelési, géptelepítési és karbantartási feladatokat is.

Gépműhelyünk alkalmas a legkülönbözőbb egyedi alkatrészek legyártására, kis szériás sorozatgyártására, legyen ez akár egy fogaskerék, tengely vagy egy mezőgazdasági gép alkatrésze. Tervrajz vagy mintadarab alapján a gyártandó alkatrész gyártási folyamatát megtervezzük, majd legyártjuk és üzembe helyezzük. Gépkarbantartás vagy -javítás esetén felmérjük a berendezés állapotát, majd a szükséges alkatrészek gyártása után készre szereljük az eszközt.

Csapatunk, okleveles acélszerkezeti mérnök és gépészmérnök vezetése alatt, több száz szervizelési, gépjavítási projektet folytatott le sikeresen, melyhez közel félezer alkatrészt gyártottunk le gépműhelyünkben.

Gép karbantartás

Gép karbantartás

Ismétlődő karbantartásokkal állunk partnereink rendelkezésére, hogy megakadályozzuk a gépek meghibásodásából és leállásából adódó kieséseket. A karbantartásokat mindig az üzem leállásához igazítva ütemezzük, így a teljes gépet át tudjuk vizsgálni. Általános gépészeti javításoktól kezdve, a szükséges alkatrészek beszerzésén vagy legyártásán át, egészen a készre szerelésig számíthat szakértelmünkre.

Egy gyár üzemeltetése a rendszeres karbantartásoknak köszönhetően egyszerűbb feladattá válik. Kisebb eséllyel romolhat el egy gép, a kiadások pedig előre kalkulálhatók. Egy alkatrész kopása előrelátható, így két karbantartási alkalom között akár meg lehet rendelni vagy le lehet gyártani azt, ezáltal csökkentve a leállási időt.

Karbantartási folyamatok például:

Ellenőrzés

Ellenőrzés

Tisztítás

Tisztítás

Elveszett dokumentáció pótlása akár 3D-ben is

Elveszett dokumentáció pótlása akár 3D-ben is

Alkatrészcsere és alkatrészjavítás

Alkatrészcsere és alkatrészjavítás

Felújítás

Felújítás

Géptelepítés

Géptelepítés

Miért válassza gépkarbantartási szolgáltatásunkat?

Rövid határidővel

Egyedi gépalkatrészek gyártása

A még optimálisabb idő-felhasználásért

Ütemezett karbantartás

Egyes gépeken és teljes üzemekben

Teljes körű átvizsgálás és javítás
Gépjavítás, szerviz

Gépjavítás, szerviz

Professzionális gépjavítást vállalunk, amennyiben Önnek nem áll rendelkezésére a megfelelő szakember, így akár nagyobb összeget spórolhat meg egy alkalmazott felvétele vagy új gép beszerzéséhez képest. A szervizelésre átvett gépeknél és a helyszíni feladatoknál is felméréssel kezdünk, ha pedig megvan a hiba oka, a megfelelő eszközökkel és alkatrészekkel állítjuk vissza a gép üzemkész állapotát.

Amennyiben nem áll rendelkezésre terv az eredeti alkatrészről, mintadarab alapján is tudunk dolgozni.

Miért válassza gépjavítási, szervizelési szolgáltatásunkat?

Akár műszaki dokumentációk nélkül

Egyedi gépek javítása

Az üzemleállás rövidítése érdekében

Sürgős javítás

A javítás alatt lévő gépekhez

Azonnali gépalkatrész gyártás
Egyedi célgép alkatrészek gyártása

Egyedi célgép alkatrészek gyártása

Vállaljuk egyedi, kis méretű és bonyolult geometriájú, gépalkatrészek, szerszámok és gépegységek gyártását. Hagyományos gépeket történő fémmegmunkálással, hőkezelt, köszörült kivitelben gyártunk mintadarabokat és kis sorozatokat. Alvállalkozóink bevonásával NC és CNC vezérelt gépeken történő alkatrészgyártást is vállalunk közepes- és nagy sorozatban. Marási és esztergálási munkákat nagy pontosságban, nagy méretskálán végzünk, valamint vállaljuk az alkatrészek bevonatolását, felületkezelését is.

Vállaljuk régebbi, szerviz hátteret már nélkülöző gépek alkatrészeinek legyártását, akár mintadarab után, kis sorozatban is, így bevált berendezése munkában maradhat!

Egyedi gépelemek, alkatrészek, szerszámok 3D modellezésével is foglalkozunk. A tervezést a hozzá kapcsolódó műszaki rajzokkal, tervdokumentációkkal együtt készítjük. Továbbá vállaljuk műhelyrajzok és gépipari összeállítási rajzok elkészítését. Szükség esetén 2D rajz alapján is megalkotjuk az adott alkatrész 3D modelljét, a kért formátumban és paraméterekkel. Ehhez természetesen előzetesen és a tervezés során is egyeztetésekre van szükség, ahol pontosan meghatározható a feladat.

Miért válassza egyedi gépalkatrész gyártási szolgáltatásunkat?

A még jobb anyagminőség elérése érdekében

Felület- és hőkezelés

A kívánt alkatrészhez igazítva

Változatos megmunkálási folyamatok

Igény szerint akár tervdokumentációval

Modellezés 2- és 3D-ben

Kapcsolódó cikkek

Egyedi gépalkatrész gyártással segítjük a Hankook magyarországi termelését

Egyedi gépalkatrész gyártással segítjük a Hankook magyarországi termelését

Amikor az acél megmunkálásról és gépalkatrész gyártásról beszélünk, elkerülhetetlenül felmerülnek az alap eljárások, mint a marás, esztergálás és köszörülés. A Duna Steel Tech-nél tevékenységünk jelentős szeletét képezi a gépalkatrész gyártás és gépszerelés, mely során gépek karbantartását és szerelését, egyedi gépalkatrészek, valamint kisebb acélszerkezetek gyártását és javítását is vállaljuk.

Contact

If we have piqued your interest, please get in touch with us.

Logo