Mezőgazdasági és műtrágya tartályok

Mezőgazdasági és műtrágya tartályok
Bortároló tartályok

Műtrágya tartályok és mezőgazdasági tartályok növénykondicionáló szerek tárolásához

Az EN 1.4301 szabványnak megfelelő minőségű rozsdamentes acéltartályok és szerelvények a tapasztalat szerint nem alkalmasak e terület kihívásaira. Idővel rozsdapöttyök jelennek meg, és akár javíthatatlan állapotba kerülhet a tartály. Ezért mezőgazdasági szerekhez, illetve műtrágyához a tartályokat és szerelvényeket EN 1.4404 / AISI 316L, vagy magasabb minőségű nyersanyagból készítjük.

A köznyelvben nitrosol tartályként is emlegetett mezőgazdasági tartályok többnyire tárolásra szolgálnak, szigetelésre vagy hűtés-fűtésre nincs szükség ezen a területen. Viszont az acél alapanyag és a kész termék minősége fontos tényező az általában savas, vagy lúgos kémhatású mezőgazdasági anyagok tárolásánál, ezért a Duna Steel Tech igény szerint dokumentációt állít ki az elkészült tartályról.

A mezőgazdasági területen jellemzően a folyékony műtrágyák, a növénykondícionáló szerek, illetve a különböző permetezőszerek esetén merül fel igényként nagy mennyiség tárolása.

Speciális anyagminőség

Kifejezetten EN 1.4404, vagy jobb minőségű acélból készült tartályok, melyek ellenállnak a mezőgazdaságban használt savaknak és lúgoknak.

Keverési megoldások

A hosszú távú tároláshoz, illetve a vegyületek készítéséhez szükséges lehet a keverés, ezért tartályainkat igény szerint keverő berendezéssel szereljük.

Tisztító berendezés

Ürítés után tisztítani, semlegesíteni szükséges a tartályt a lerakódások elkerülése érdekében. Ezt beépített tisztító berendezésekkel könnyítjük meg.

Mezőgazdasági tartályok egyedi kialakítással

Egyedi kialakítás

Nem csak a műtrágya, növénykondicionáló és permet szerek gyártóinál, de a nagy területet kezelő gazdaságoknál is előnyös lehet egyszerre jelentős mennyiséget készleten tartani ezekből az anyagokból. Így amikor a növények életciklusa a megfelelő pillanatba ér, bevethető a szükséges mennyiség. A mezőgazdasági tartályokat és a kapcsolódó szerelvényeket ennek megfelelően minden esetben az adott körülményekhez illeszkedő egyedi tervezéssel, a szükséges méretbe, a helyi igényekre szabva valósítjuk meg.

Mezőgazdasági és műtrágya tartályok alapfelszereltsége

Hengeres köpeny
Záróelem
Anyagátviteli csonkok
Alátámasztás
Műszerezettség
Szondák és nyílások

Választható kiegészítők

Kezelőjárda

Keverő berendezések

Egyedi töltő és fejtő csonkok

Mosó-tisztító berendezés

Kapcsolódó referenciák

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo