Dunafin Zrt.

Dunafin Zrt.
Varrat nélküli szavatolt minőségű acélcső hálózat kiépítését végeztük

Varrat nélküli, szavatolt minőségű acélcső hálózatot építettünk

A speciális papírtermékeket előállító Dunafin Zrt., mint a DELFORT GROUP tagvállalata, 2022 októberében rendelte meg a dunaújvárosi gyárában a PB gázhálózat kiépítése néven futó projektet.

Ez, az energia-megtakarítást szolgáló beruházások egyike, melynek célja a földgáz felhasználásának csökkentése és kiváltása PB gáz használatával. A projekt jelentős lépés a gyár fenntarthatósági törekvéseinek megvalósításában.

A feladat

Varrat nélküli, szavatolt minőségű acélcső hálózat kiépítését végeztük, DN 15–DN 150 méret tartományban közel 250 méteres szakaszban, a megfelelő szerelvények, műszerek beépítésével, a csőszakaszok egy részének festésével, illetve szigetelésével.

Speciális kihívás

Szűkös, egy hónapos határidő.

 

Megoldásunk

A szűkös határidőt tartva, sikeresen, még 2022. november végén terv szerint elkészültünk a projekttel. A röntgenes varratvizsgálatok, nyomáspróbák után a MOL, mint külső átvevő részéről is megerősítést nyert a jó teljesítés.

Projekt határideje

1 hónap

Csőhálózat hossza

250 m

Mérettartomány

DN 15 - DN 150

Kapcsolódó szolgáltatások

Technológiai csőszerelés

Szakmai csapatunk minősített hegesztőkből és csőszerelőkből áll, tapasztalatuk és felkészültségük garanciát biztosít minden kis- és nagynyomású technológiai csőhálózat komplex kivitelezési és üzemeltetési feladatainak magas szintű kivitelezésére.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo