Médiamegjelenések

Médiamegjelenések

Acélban erősek

2023. február

A Dunaújváros melletti településen, Kisapostagon, a 100%-ban magyar tulajdonban lévő Duna Steel Tech vállalkozás sikertörténete akár egy mesében is megállná a helyét.

Most pályázat és a Duna Steel Tech is segíti a borászatokat

2023. január 30.

A kisapostagi vállalkozás az agrárium számos területén szolgálja ki ügyfeleit egyedi tervezésű szénacél, rozsdamentes- és saválló acél termékekkel. A borászatok számára most akár fejlesztési pályázat keretein belül szállíthatnak tartályokat, csőhálózatokat, kezelőjárdákat és más fémszerkezeteket.

Szalvéta rajzból indult, ma sikeres vállalkozás: a Duna Steel Tech az elhivatottság példája

2022. november 28.

Hollywoodi filmes klisé, amikor a hagyatékban lelt skiccből az örökös sikert kovácsol, egy magyar tulajdonú acélműves vállalkozás története azonban éppen így indult. Az esztergályos apa kézzel tervezett gépalkatrésze a Duna Steel Tech első terméke lett, és így végső soron a siker záloga – nem csoda, hogy mesterlevélhez hasonló becsben tartják a kézi rajzot.

Tartálygyártás a Duna Steel Tech Kft-nél

2020. április 24.

Családi vállalatunk 2014-es alapítása óta, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalatként, acél illetve alumínium tartály- és edényrendszerek készítésében nyújtunk személyre szabott megoldást ügyfeleink számára.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo