Géppark

Géppark
duna steel tech élhajlító

Professzionális kéziszerszámoktól az ipari berendezésekig

Műszaki és szakmai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy – a tartály méretétől függően – telepünkön, vagy az ön helyszínén is lefolytassuk a gyártást. Termékeink ára tartalmazza a teherautóra rakodást telephelyünkön, és profi speditőr partnert ajánlunk a feladathoz. Gépparkunkban megtalálható minden, ami a fém megmunkáláshoz, tartály gyártáshoz illetve a technológiai csőszereléshez szükséges.

Lemezolló

A lemezolló segítségével a tartálygyártáshoz megfelelő méretre tudjuk szabni a nyersanyagot. Gépünk maximum 3.000 mm szélességben, 16 mm anyagvastagságig képes elvágni a saválló, inox, szénacél és alumínium lemezeket.

Élhajlítás

Az élhajlító berendezés lemezalkatrészek hidegen történő hajlítására alkalmas és akár nagyobb lemezek hajlítását gyorsan és pontosan végzi el. A pozícionált lemez egy megfelelően kialakított fej és ellenprofil között a hidraulikával működő gép a kívánt alakra formálja.

Hengerítés

Az eljárás alkalmas acél, alumínium vagy más, speciális alapanyagú sík lemezek hengerítésére, íves felületek, kúpok kialakítására. A tartálygyártáshoz szükséges lemezeket 10 mm-es anyagvastagságig hengerítjük.

Peremezés

A peremező gép lemez széli peremek hengerlésére alkalmas. A kívánt alakot a speciális peremező görgők adják meg. A tartálylemez peremeket maximum 4.500 mm-es átmérővel és 8 mm-es anyagvastagsággal tudjuk kialakítani.

Egyedi automata pikkelyező gép

A tartályok felületi esztétikájának kialakítása érdekében egyedi automata pikkelyező gép áll rendelkezésünkre. A berendezés gyorsan és pontosan készíti el az esztétikus mintázatot, és ezzel az anyag felülete is megfelelő lesz.

Hegesztő berendezések

A megfelelő minőségű hegesztéshez az iparági vezető Kemppi cég termékeit alkalmazunk. Kemppi Fastmig x 350 hegesztőgép nagy teljesítményével és hordozhatóságával számunkra a legmegfelelőbb eszköz.

Autódaru

A tartályok helyszínen történő telepítéséhez egy 13 tonnás teherbírású autódaru áll rendelkezésünkre. Az ennél nagyobb tartályok szállítását és felállítását alvállalkozónkkal végezzük.

Önjáró karos emelő

A magasban történő munkálatokat, például a nagyméretű tartály elemek hegesztését, önjáró kosaras emelőink segítségével végezzük. A gépek kialakításuknak köszönhetően kül- és beltéren is egyaránt biztonságosan használhatók.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo