MA-HARD Kft.

MA-HARD Kft.

Acél bilincseket gyártottunk A MA-HARD Kft.-nek

A MA-HARD Kft., a vízi eszközök gyártására, átalakítására, javítására és szervizelésére, valamint a vízépítésre szakosodott KÉSZ Csoport tagvállalata.

2023. júniusában rendelte meg a gödi ipari park fejlesztésének részét képező, új vízkivételi mű gyártását.

A feladat

A dunai végpont kialakítása és a kiépítendő DN1000 mm-es KPE csőrendszer mederbe süllyesztésére és merevítésére szolgáló acél bilincsek legyártása.

Speciális kihívás

Az elkészült egységet vízi úton kellett eljuttatni a beépítési helyére.

 

Megoldásunk

A vízkivételi pont két párhuzamos, átmérő 1016 x 10 mm-es falvastagságú, 1.4301 (korrózióálló) acélcső rendszerből és az ezeket tartó acélszerkezetből állt. A csőrendszer darabjait, a szeletes íveket és idomokat is mi gyártottuk le és hegesztettük össze telephelyünkön.

Falvastagság

1016x10 mm

Helyszínre szállítás

vízi úton

Felhasznált anyag

1.4301 acél

Kapcsolódó szolgáltatások

Technológiai csőszerelés

Szakmai csapatunk minősített hegesztőkből és csőszerelőkből áll, tapasztalatuk és felkészültségük garanciát biztosít minden kis- és nagynyomású technológiai csőhálózat komplex kivitelezési és üzemeltetési feladatainak magas szintű kivitelezésére.

Fémszerkezet gyártás

A kezelőjárdák, lépcsők és egyéb kiegészítő termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak a magasban történő munkavégzéshez, miközben kialakításuk megfelel a vonatkozó szabványoknak. Termékeink az élelmiszer- és vegyipari higiéniai előírásokhoz igazítva gyártjuk, kialakításuk megkönnyíti az üzemeltetési, takarítási folyamatokat.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo