Thummerer Pince

Thummerer Pince
Kezelőjárdákat, nagyméretű csigalépcsőket és csőrendszereket készítettünk a Thummerer Pince számára

Kezelőjárdákat, nagyméretű csigalépcsőket és csőrendszereket készítettünk a Thummerer Pince számára

A családi pincészetet Thummerer Vilmos és felesége Katalin alapították 1984-ben. Az Egri Borvidéken található 100 hektáros saját telepítésű szőlőterület terméséből készítenek borokat és pezsgőket.

A pincészet a hagyományos megoldások mellett a modern technológiára is nagy hangsúlyt fektet. Minden évben korszerű eszközökkel emelik a boraik és ezáltal a pincészet színvonalát.

A feladat

A Thummerer Pincészet részére több kezelőjárdát, nagyméretű csigalépcsőket és csőrendszereket készítettünk.

Speciális kihívás

A pincészet klasszikus, hegybe vájt látványpincével rendelkezik, ahol kiemelt szerepet játszik az esztétikum, így a kezelőjárdák elkészítése során is ügyelni kellett az igényes megjelenésre.

 

Megoldásunk

A műszaki rajzok felhasználásával elkészült gyártmánytervek alapján gyártottuk le a rozsdamentes acélszerkezetet.

A csőrendszereket úgy terveztük, hogy illeszkedjenek a meglévő pincébe, ami nagy távolságokon átívelő csővezetékek használatát tette szükségessé.

A kiépített kezelőjárdák hossza

130 m

A tűzihorganyzott csőhíd teherbírása

2,5 tonna

A cefre és átfejtő vezetékek hossza

100 m

Kapcsolódó szolgáltatások

Fémszerkezet gyártás

A kezelőjárdák, lépcsők és egyéb kiegészítő termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak a magasban történő munkavégzéshez, miközben kialakításuk megfelel a vonatkozó szabványoknak. Termékeink az élelmiszer- és vegyipari higiéniai előírásokhoz igazítva gyártjuk, kialakításuk megkönnyíti az üzemeltetési, takarítási folyamatokat.

Technológiai csőszerelés

Szakmai csapatunk minősített hegesztőkből és csőszerelőkből áll, tapasztalatuk és felkészültségük garanciát biztosít minden kis- és nagynyomású technológiai csőhálózat komplex kivitelezési és üzemeltetési feladatainak magas szintű kivitelezésére.

Contact

If we have piqued your interest, please get in touch with us.

Logo