Élelmiszeripari tartályok

Élelmiszeripari tartályok
Élelmiszeripari tartályok egyedi igényekre szabva

Élelmiszeripari tartályok egyedi igényekre szabva

A bor tartályokon kívül egyéb élelmiszeripari felhasználásra is gyártunk tárolókat és edényeket. Gyártástechnológiánk megfelel a higiéniai előírásoknak, így termékeink alkalmasak tejipari, gyümölcsfeldolgozó, üdítőipari és söripari használatra egyaránt. A különböző iparágak egyedi igényeire szabva szereljük fel élelmiszeripari és cukoripari tartályainkat és a felhasználásnak megfelelő alapanyaggal dolgozunk. Vállaljuk saválló, rozsdamentes-, és szénacél, valamint alumínium tartályok gyártását az adott feladatnak megfelelő keverő rendszerrel és kiegészítőkkel felszerelve.

Igény szerint szigeteléssel, hűtő-fűtő berendezéssel, illetve nyomásálló kivitelben készítjük el erjesztő- vagy tároló edényét.

Söripar

Fejlett gyártási technológiánkra támaszkodva kiváló minőségű erjesztőket készítünk, fekvő és álló kivitelben, az Ön igényeihez igazítva.

Gyümölcs alapú készítmények

Termékeink alkalmazhatóak gyümölcslevek és sűrítmények tárolására, kezelésére és az üdítőgyártás egyéb folyamataira.

Tejfeldolgozás

A könnyen tisztítható, így tejipari felhasználására alkalmas tartályokat pontosan a felhasználói igényekhez igazítva szereljük, gyártjuk és telepítjük.

Clean In Place rendszerek tökéletesek élelmiszeripari tartályok és csőrendszerek helyszínen történő takarítására

CIP rendszerek

A Clean In Place rendszerek tökéletesek élelmiszeripari tartályok és csőrendszerek helyszínen történő takarítására. A tisztítási folyamat nem igényli a rendszer szétszerelését, így akár automatizált élelmiszeripari termelésbe is jól illeszthető.

A CIP rendszer megemelt áramlási sebességű és magasabb hőmérsékletű tisztító oldatot keringetve tisztítja meg a tartályokat és a hozzájuk tartozó csőrendszert. Tisztítószer tároló edények, valamint a kapcsolódó gépészet (szivattyúk és szelepek) alkotják a rendszert, mely a cső- és tartályrendszerhez csatolva megfelelő tisztaságot és sterilitást tud nyújtani élelmiszeripari üzemekben.

Keverési megoldások tartályokhoz

Keverési megoldások

Élelmiszeripari termékek tárolásához és feldolgozásához különböző keverőrendszerekre lehet szükség. Karos keverőink – akár több karú kivitelben – lassú mozgású, sűrű folyadékok mozgatására is alkalmasak. Tartályaink továbbá propeller keverőkkel is felszerelhetőek, melyek nagy folyadéktömegek mozgatásánál lehetnek szükségesek.

tartályok felületkezelése

Felületkezelés

A megfelelő környezet kialakításához a tartályok falait pácolt, matt, csiszolt, tükrös vagy elektropolírozott kivitelben készítjük. Ez elősegíti az élelmiszeripar szigorú szabályainak betartását, mivel a tartály ezáltal könnyebben tisztíthatóvá és sterilizálhatóvá válik.

A tárolandó anyag tulajdonságai alapján szakembereink a megfelelő kezelési technológiával ellenállóbbá teszik a tartály szerkezetét, így növelve élettartamát és értékét.

Hűthető, fűthető és nyomástartó tartályok

Hűthető, fűthető és nyomástartó tartályok

Élelmiszeripari környezetbe a megfelelő hőmérséklet és nyomás tartására precízen kialakított tartályokat gyártunk, a megfelelő kiegészítőkkel felszerelve. Szimpla és dupla falú kivitelben is készítünk tartályokat a vevői igényeknek megfelelően, így akár gázképző anyagok biztonságos tárolása is lehetővé válik.

Ezen kívül szigetelt és szabályozható hőmérsékletű rendszereket is készítünk, melyekkel stabilan tartható az adott élelmiszer-ipari folyamathoz szükséges hőmérséklet.

Élelmiszeripari tartályok alapfelszereltsége

Hengeres köpeny
Záróelem
Anyagátviteli csonkok
Alátámasztás
Műszerezettség
Szondák és nyílások

Választható kiegészítők

Kezelőjárda

CIP rendszer

Héjalás és palást

Speciális belső felületkezelés

Automatizált vezérlés

Kapcsolódó cikkek

Inox, rozsdamentes és saválló acél ötvözetek – mire alkalmasak?

Inox, rozsdamentes és saválló acél ötvözetek – mire alkalmasak?

A különböző acél alapanyagok egyre fontosabb szerephez jutnak az iparban és a mindennapi életünkben egyaránt. Azonban ahhoz, hogy az adott termékre váró kihívásoknak megfelelő, optimális eredményt érjünk el, számos tényezőt kell figyelembe vennünk acélötvözet választásakor, mint például a minőség, az ár és az egyedi elvárások.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo