Cégbemutató

Cégbemutató

Bemutatkozik a Duna Steel Tech

Családi vállalatunk 2014-es alapítása óta, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalatként, acél illetve alumínium tartály- és edényrendszerek készítésében nyújtunk személyre szabott megoldást ügyfeleink számára.

Vállaljuk többek között élelmiszer- és vegyipari rendszerek elkészítését, tartályparkok komplett csőszerelését, rozsdamentes feljárók és kezelőjárdák kivitelezését, veszélyes folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló tartályok gyártását, illetve mindezek helyszíni javítást és telepítést.

Ügyfeleink elképzelésének megvalósításához szakértelmünkkel járulunk hozzá. Mindennapi munkánk során célunk, hogy megrendelőink számára személyre szabott, egyedi igényeinek megfelelő, tartós megoldást nyújtsunk.

A szakma szeretete családi örökség

A szakma szeretete és tisztelete generációk óta öröklődik családunkban és irányt ad vállalatunk működésének a mai napig. Ez a rajz esztergályos édesapánk utolsó rajza volt, melyet a mai napig féltve őrzünk. Tiszteletére a DunaSteelTech első legyártott terméke ezen rajz alapján nyert alakot.

Munkánkat három fő érték, az innováció, az értékteremtés és az alkotás öröme vezérli. Minden esetben az újszerű megoldások és modern technológia alkalmazására törekszünk, ezzel biztosítva, hogy az általunk készített fémszerkezetek strapabíró és időtálló megoldást jelentsenek ügyfeleink számára.

Csapatunk

Csapatunk fiatal, agilis és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akik lendülettel és találékonysággal ötvözik a klasszikus illetve a modern technikát.

Munkatársaink mind minősített szakemberek, azonban a dinamikus fejlődés érdekében kiemelt hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos képzésére és oktatására.

A sok éves tapasztalat és szakértelem mellett a megfelelő körülmények is elengedhetetlenek a minőségi munka kivitelezéséhez, ezért szakembereink a szükséges szerszámokkal, egyéni munkavédelmi eszközökkel, érvényes tűzvédelmi szakvizsgával, illetve érvényes minősítéssel rendelkeznek.

Társadalmi szerepvállalásunk

Kötelességünknek érezzük, hogy hozzájáruljunk környezetünk fejlődéséhez, ezért támogatjuk a számunkra kiemelkedő jelentősséggel bíró, karitatív célokat szolgáló adománygyűjtő akciókat. Ennek keretein belül:

  • részt veszünk és támogatjuk az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány által szervezett szemétszedési akciókat (TeSzedd!)
  • hirdetőtáblát készítettünk a Kisapostagi Mosolykert Óvodának,
  • segítséget nyújtottunk a Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség számára,
  • aktív részvételt vállaltunk a KÖSZ Hankook programban, mely alkalmával a dunaújvárosi tűzoltóállomás felújításában segítettünk,
  • támogatjuk a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo