Fémszerkezet gyártás

Fémszerkezet gyártás
Fémszerkezetek és professzionális kiegészítő termékek

Fémszerkezetek és professzionális kiegészítő termékek

Borászati, vegyipari és élelmiszeripari tartályaink mellett, cégünk alapítása óta foglalkozunk fém- és acélszerkezetek gyártásával is. Az ipari és borászati kezelőjárdák, lépcsők illetve egyéb kiegészítő termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak a magasban történő munkavégzéshez, miközben kialakításuk megfelel a vonatkozó szabványoknak. Termékeink az élelmiszer- és vegyipari higiéniai előírásokhoz igazítva gyártjuk, kialakításuk megkönnyíti az üzemeltetési, takarítási folyamatokat.

Elsősorban könnyűszerkezetes gyártmányokra összpontosítunk, acélprofilok, idomacélok és zártszelvények felhasználásával gyártunk. Vállaljuk pódiumok, kapuk, korlátok, lépcsők és egyéb acélszerkezetek tervezését és kialakítását, melyből átlagosan 180 folyóméter kezelőjárda kivitelezésére vállalkozunk havonta.

Termékeink saválló és rozsdamentes acélból, valamint alumíniumból készülnek, garantálva a higiéniai- és biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Fémszerkezet gyártási referenciáink

Grape-Vine Pincészet

Grape-Vine Pincészet

Kiskunmajsa

Weinhaus Borászat

Weinhaus Borászat

Bócsa

Mészáros Pál Borászat

Mészáros Pál Borászat

Szekszárd

Bodri Pincészet

Bodri Pincészet

Szekszárd

Koch Borászat

Koch Borászat

Borota

Fritz Borászat

Fritz Borászat

Szekszárd

Palásti Borászat

Palásti Borászat

Kecel

Schieber Pincészet

Schieber Pincészet

Szekszárd

Gábor Pince

Gábor Pince

Bonyhád

Egyedi megoldások, tervezéstől a kivitelezésig

Partnereink üzemének egyediségét szem előtt tartva, minden esetben személyre szabott megoldást kínálunk. A helyszíni adottságok felmérését követően a megrendelővel szorosan együttműködve tervezzük meg a fém- és acélszerkezeteket, akár a tartályokkal és csőrendszerekkel együtt, komplex rendszerként. Az üzemünkben történő előgyártás után szállítjuk, majd a helyszínen készre szereljük a szerkezeti elemeket.

Kezelőjárdák

Kezelőjárdák

Ipari és borászati kezelőjárdáink kivitelezése magában foglalja a tervezést, a gyártást, a szállítást és a telepítést. Igény szerint akár rozsdamentes kezelőjárdát gyártunk üzemébe. Rögzítés a tartály tetőn, illetve a tartály oldalfalon történhet, a megfelelő merevítésekkel, kikötésekkel és egyéb tartószerkezeti elemekkel. A megrendelő által előzetesen jelzett méreteket, és egyéb egyedi igényeket minden esetben még az üzemi kezelőjárda tervezés megkezdése előtt, a helyszínen pontosítjuk.

Standard ipari és borászati kezelőjárdáink vázszerkezete rozsdamentes acél zártszelvény kialakítású, burkolata alumínium bordáslemez. A 800 mm hasznos szélességű üzemi kezelőjárda fémszerkezetet 80 mm boka lemezeléssel, illetve 1000 mm magas zártszelvény korláttal látjuk el.

Beépítésre kerülő fő anyagok

Méret (mm)

Anyagminőség

Zártszelvények

30 x 30 x 1,5

1.4301

40 x 40 x 2

1.4301

60 x 60 x 3

1.4301

Alumínium cseppmintás bordás lemez

3 x 1000 x 2000

ALMG3
Lépcsők, csigalépcsők és létrák

Lépcsők, csigalépcsők és létrák

A kezelőjárdák és tartálytetők biztonságos eléréséhez cégünk lépcsőket, létrákat és feljárókat gyárt. A szerkezeteket akár a már meglévő üzemi környezetbe, vagy az általunk tervezett tartály-rendszerekhez is beépítjük.

Söripari és borászati méretű tartályokhoz elsősorban lépcsős szerkezeteket ajánlunk, így könnyen megközelíthetőek a kezelőfelületek. Tervezünk egyenes és csigalépcsős kivitelt is a megrendelő igénye, esztétikai szempontok és a helyszín adottságai alapján.

Nagyobb méretű élelmiszeripari tartályok esetén létrás szerkezeteket rögzítünk a tartályok falára. Termékeink egyaránt használhatóak bel- és kültéren is, a felületek pedig a kezelőjárdákhoz hasonlóan könnyen tisztíthatóak és csúszásgátló mintázattal vannak ellátva.

Kiegészítő szerkezetek

Kiegészítő szerkezetek

A kulcsrakész és teljes rendszerek kiépítéséhez cégünk kiegészítő termékekkel is foglalkozik. A borkészítés és más élelmiszeripari eljárások az egyre nagyobb arányú gépesítés és automatizálás felé fejlődnek, olyan részterületeken is, ahol korábban az élőmunka volt jellemző. Ezeket a célokat kiváló minőségű, és tökéletesen az Ön céljainak megfelelő, egyedileg gyártott berendezésekkel segítjük.

Borászati gépek

Fogadó garatok, surrantók és szűrők mellett más fémszerkezetet is gyártunk akár borászati gépek számára.

A szőlőfeldolgozás akár az első lépéstől kezdve teljesen gépesített folyamat lehet, melyhez cégünk igényeihez illeszkedő inox acél berendezéseket szállít. Fogadó garatok, surrantók és szűrők mellett gépesített megoldásokat is szállítunk, mint a törköly kihordócsiga. Ennek szerepe egyrészt a szőlőfeldolgozás első szakaszában jellemző, amikor a lé elválasztása után sor kerül a törköly kitárolására, de újabban a vörösboros erjesztőkben is szerepet kap az erjedési folyamat végén, a törkölykalap kihordásában.

Hűtés-szellőzés berendezései

Hűtés-szellőzés berendezései

A tartályok hőszabályozása általában csőhálózattal és külön megépített hőcserélővel történik, mely rendszer minden elemét, így a hőcserélőt is gyártjuk. Teljesítményét, elhelyezkedését minden esetben az Ön igényeihez és telephelyéhez igazítjuk. A hőháztartás és a munkakörülmények szempontjából lényeges az üzem légcseréje is, melyhez teljes körű légtechnikai szerelést vállalunk.

Kapcsolódó hírek

Inox, rozsdamentes és saválló acél ötvözetek – milyen felhasználásra alkalmasak?

Inox, rozsdamentes és saválló acél ötvözetek – milyen felhasználásra alkalmasak?

A különböző acél alapanyagok egyre fontosabb szerephez jutnak az iparban és a mindennapi életünkben egyaránt. Azonban ahhoz, hogy az adott termékre váró kihívásoknak megfelelő, optimális eredményt érjünk el, számos tényezőt kell figyelembe vennünk acélötvözet választásakor, mint például a minőség, az ár és az egyedi elvárások.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo