Semcorp Hungary Kft.

Semcorp Hungary Kft.
Az újonnan épült üzem elindításához gyártottunk rozsdamentes acél profilokból különböző berendezéseket.

Egyedi tervezésű fémszerkezeteket készítettünk a Semcorp Hungary Kft.-nek

A sanghaji központú Semcorp a világpiacon vezető szerepet tölt be az elektromos autók akkumulátoraihoz szükséges szeparátor fóliák gyártásában. Ilyen termékeket állítanak elő a Semcorp Hungary Kft. debreceni üzemében is.

Az újonnan épült üzem elindításához gyártottunk rozsdamentes acél profilokból különböző berendezéseket. Az együttműködésünk azóta is folyamatosan tart.

A feladat

Az induló termeléséhez szükséges, rozsdamentes acél profilokból és lemezekből kialakított, különböző tároló-, anyagmozgató eszközök, kocsik, munkaállomások, kádak, lépcsők és fellépők legyártása.

Speciális kihívás

Az új gyár beüzemeléséhez több egyedi igénynek megfelelő terméket kellett terveznünk és elkészítenünk.

 

Megoldásunk

Mivel speciális egyedi termékekről volt szó, a megrendelővel együttműködve alakítottuk ki őket. A tapasztalatunkat felhasználva több javaslatot tettünk, így jutottunk el rozsdamentes acél profilokból készült berendezések végső megoldásához. A berendezéseket a gyártás után a helyszínen építettük be.

Megrendelés

egyedi tervezésű fémszerkezetek

Fémszerkezetek anyaga

rozsdamentes acél

Feladatunk

tervezés és kivitelezés

Kapcsolódó szolgáltatások

Fémszerkezet gyártás

A kezelőjárdák, lépcsők és egyéb kiegészítő termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak a magasban történő munkavégzéshez, miközben kialakításuk megfelel a vonatkozó szabványoknak. Termékeink az élelmiszer- és vegyipari higiéniai előírásokhoz igazítva gyártjuk, kialakításuk megkönnyíti az üzemeltetési, takarítási folyamatokat.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo