Huminisz Kft.

Huminisz Kft.
Egyedi keverő- és tárolótartályokat készítettünk növénykondicionáló szerekhez a Huminisz Kft. számára

Egyedi keverő- és tárolótartályokat készítettünk növénykondicionáló szerekhez a Huminisz Kft. számára

A Huminisz Kft. 2011-ben természetes alapú, környezetbarát, mégis hatékony és versenyképes növénykondicionálók valamint lombtrágyák gyártásával kezdte meg működését. A huminsav alapú termékek előállításáért tapasztalt munkatársak felelnek, és mára bizonyítottak a piacon.

A két fő termékcsaládból a Kondisol készítése alatt különféle fizikai és kémiai oldószeres eljárások segítségével a növények számára fontos szerves anyagokat nyernek ki tõzeg- és gilisztahumuszból. A Solvitis lombtrágya termékcsalád pedig a növények számára gyorsan felvehető és jól hasznosuló formában tartalmaz minden fontos mikro- és mezoelemet.

A feladat

4 db 500 hektoliteres mezőgazdasági vegyszer tároló tartály és 2 db, a megrendelő saját tervei alapján készült, egyedi keverőlapátos tartály, külső fűtőpalásttal, belső hőcserélővel, hullámtörőkkel felszerelve.

Speciális kihívás

A növénykondicionáló szerek általában erősen maró hatásúak, ezért a tároló mezőgazdasági tartályok csak kifejezetten magas minőségű, EN 1.4404 szabványnak megfelelő, saválló acélból készíthetők.

Megoldásunk

Nem csak a tartályok oldalát, alját és tetejét, de a szerelvényeit is a megfelelő anyagminőségben kellett készíteni. Ezek után a méretes tartályok szállítása és felállítása is további koordinációt igényelt.

A projekt számokban

Anyagminőség

EN 1.4404

Tároló kapacitás

2000 hektoliter

Egyedi keverőlapátos tartály

2 db

Kapcsolódó megoldások

Mezőgazdasági és műtrágya tartályok

Maró mezőgazdasági anyagok tartályait magas minőségű saválló acélból készítjük, a tartósságot garantáló megmunkálási technológiával.

Vegyipari tartályok

Magas vagy alacsony hőmérséklet, kis- vagy nagy nyomás, szigetelt vagy szigetelés nélküli tárolási igény, igény esetén keverő szerkezettel vagy más szerelékkel.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo