Bősze Csaba borászata

Bősze Csaba borászata
Bősze Csaba borászata

Egyedi fehérbor erjesztő tartályokat készítettünk Bősze Csaba ászári borászata számára

Bősze Csaba 2009-ben kezdett borászattal foglalkozni, 2012-ben palackozta első borát. A pincészet többnyire a környékbeli éttermeknek, néhány üzletnek szállít, rendezvényeken és helyben értékesíti borait.

A kis családi pince a kezdetektől szinte kizárólag a reduktív technológiának adott otthont. 2018-ban egy új pince építésével együtt technológiai fejlesztésbe vágtak, mellyel nagyjából három-négyszeresére bővítették akkori termelésüket.

A feladat

Munkánk több, egyedi kialakítású, 20 – 100 hektoliter közötti, zárt, fehérbor erjesztő tartály készítése volt.

Speciális kihívás

A tartályokat divatos, a borvidékre jellemző frissességet és zamatot hordozó fehérborok készítésére szánta a borászat, így meg kellett oldani az erjedő must hűtését és a mindenre kiterjedő szerelvényezést.

Megoldásunk

Mosóvezetékkel és mosógömbbel, szintjelzővel és hőmérővel, továbbá hűtőpalásttal szereltük fel a tartályokat, így pontosan vezérelhető a must erjedése. Ezáltal a borász pontosan olyan bort készíthet, amilyet szeretne.

A projekt számokban

Ovális búvónyílás

350 mm

Hűtőkör csőcsonk

1 col

Hűtőköpeny

1125 mm
Bősze Csaba borászata

Egyedi tartály beruházás előtt áll?

Évtizedes tapasztalatunk van borászati, rozsdamentes és saválló tartályok gyártásában.

Kérje projektre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

Kapcsolódó megoldások

Borászati tartályok

10 hektoliter felett bármekkora méretben elkészítjük a borászata számára legmegfelelőbb rozsdamentes acél tartályt, legyen szó fehér- vagy vörösborról, tárolásról vagy érlelésről.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo