Dunafin Zrt.

Dunafin Zrt.
Egyedi tartály és kezelőpódium a Dunafin Zrt. részére

Egyedi tartály és kezelőpódium a Dunafin Zrt. részére

A Dunafin egy dunaújvárosi székhelyű címkepapír-alapanyag gyártó cég. A papírgyárat 1962-ben alapították és 2006 óta a Delfort nemzetközi vállalat részeként üzemel.

A kiadvány papírokat gyártó cég nagy hangsúlyt fektet a szigorúan szabályozott technikai folyamatokra. Összhangban a fenntartható fejlődés elveivel, céljuk, hogy termelési folyamataik a lehető legkisebb környezeti terhelést okozzák.

A feladat

A Dunafin számára egyedi tartályt és hozzá tartozó kezelőpódiumot készítettünk, melyet a helyszínen építettünk fel.

Speciális kihívás

Az egyedileg tervezett acéltartály teljes magassága meghaladta a 8 métert, ezért a helyszíni beépítés daruzással, oldalfal- és tetőkibontással járt.

Megoldásunk

A papírgyár részére egy 250 m³ űrtartalmú és 7 m átmérőjű, egyedi acélszerkezetes tartályt készítettünk, melyhez egy kezelőpódium is tartozott a szakemberek munkájának megkönnyítése érdekében.

A tartály előgyártása a telephelyünkön történt, majd az előregyártott darabokat egy daru segítségével behelyeztük a gyár területére. A részek összeépítése, illetve a tartály záróelemeinek összehegesztésére és behelyezésére a helyszínen került sor.

A projekt számokban

Az acéltartály űrtartalma

250 m3

Az egyedi tartály átmérője

7 m

A behelyezéshez szükséges daruk száma

1

Kapcsolódó megoldások

Vegyipari tartályok

Whether for high or low temperature, low or high pressure, insulated or non-insulated storage needs, optionally equipped with a mixing mechanism or other fittings.

Fémszerkezet gyártás

A kezelőjárdák, lépcsők és egyéb kiegészítő termékek kényelmet és biztonságot nyújtanak a magasban történő munkavégzéshez, miközben kialakításuk megfelel a vonatkozó szabványoknak. Termékeink az élelmiszer- és vegyipari higiéniai előírásokhoz igazítva gyártjuk, kialakításuk megkönnyíti az üzemeltetési, takarítási folyamatokat.

Contact

If we have piqued your interest, please get in touch with us.

Logo