HUNYA PÉTER. Ügyvezető

Édesapám esztergályos volt és nagyon szerette volna, hogy én is ebben a szakmában találjam meg az élet szépségeit. Én azonban másfelé láttam az utamat, s szerettem volna teljesen mással foglalkozni. A sors azonban úgy hozta, hogy mindig szembe jött az esztergálás. Így amikor apukám nagyon beteg lett választanom kellett egy olyan szakmát és tevékenységet, ami nem köti le az időmet úgy, mintha alkalmazottnak állnék. Fontos volt a kötetlenség. Mivel végzettségemet tekintve semmit sem konyítottam magához az esztergáláshoz és a fémszerkezetekhez, a rugalmasságomnak  és akaraterőmnek köszönhetem, amit elértem.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat, melyben rövid betekintést is nyer a tevékenységi köreinkbe. A Duna Steel Tech Kft. egy stabilan fejlődő, biztos szakmai háttérrel rendelkező vállalkozás.

CSAPATUNK.

Optimális összetételben fiatal, agilis és hosszú szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalók alkotják szakembergárdánkat,
akik sikeresen tudják ötvözni a modern technikát, a fiatalos lendületet, a magyar találékonyságot, valamint az európai munkamorált.

Munkatársaink rendelkeznek a szükséges szerszámokkal, egyéni munkavédelmi eszközökkel,
érvényes tűzvédelmi szakvizsgával, hegesztőink érvényes minősítéssel.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos képzésére, oktatására.

TANUSÍTVÁNYOK.

Cégünk rendelkezik az MSZ EN ISO 3834-2 szerinti hegesztőüzemi tanúsítással, valamint alkalmas a 44/2016. (XI.28.) NGM rendelet hatálya alá tartozó nyomástartó berendezések és rendszerek, és a 8/2018. (VIII.17.) ITM rendelet hatálya alá tartozó hegesztett szerkezetek gyártására, helyszíni szerelésére, átalakítására és javítására.

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által lefolytatott sikeres audit eredményeként jogosultak vagyunk az 1/2016 (I.5.) NGM rendelet hatálya alá tartozó veszélyes folyadékok vagy olvadékok tárolótartályainak, tároló-létesítményeinek gyártására, helyszíni technológiai szerelésére, javítására, átalakítására, tisztítására, szivárgás- és időszakos vizsgálatára.

Pénzügyi partnerünk a Raiffeisen Bank Zrt., akik egy nagyobb projekt finanszírozása esetén cégünknek saját forrásain felül bankgaranciát is biztosít.

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁSUNK

A közmédia rendszeresen indít adománygyűjtést. A karitatív célokat szolgáló akcióban cégünk már az elejétől ajándékcsomagok vásárlásával támogatja a kezdeményezést.

  • Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány által szervezett szemétszedési akciók (TeSzedd!) támogatása és részvételünk.

  • Kisapostagi Mosolykert Óvodának hirdetőtábla készítése
  • A Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség számára segítség nyújtása.

  • KÖSZ Hankook programban való részvétel, melyben a dunaújvárosi tűzoltóállomás felújításában vettünk részt

  • Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány támogatása

ÍRJON MÉG MA
MEGFELELŐ PARTNER.

ÜZENET KÜLDÉSE