A növekvő megrendelői igények tökéletes kiszolgálása érdekében folyamatosan fejlesztjük gyártó üzemünket, ami 2024 márciusára egy teljesen új csarnokkal bővül. A beruházás során a modern technológiát részesítjük előnyben, hogy egy tökéletes, tartály gyártásra specializálódott csarnokot hozzunk létre.

Az új csarnok látványterve

Az új csarnok látványterve

Eddig a nagyméretű tartályainkat a szabadban állítottuk elő, de a 2024-es év kora tavaszán átadásra kerülő új könnyűszerkezetes csarnokunk lehetővé teszi, hogy a gyártás az év minden napján zavartalanul működhessen. A csarnok kiemelkedő belmagasságának és modern felszereltségének köszönhetően kedvezőtlen időjárás esetén is folytatódhat a nagyméretű tartályok gyártása.

A hamarosan elkészülő 2x20x20-as méretű, mintegy 820 négyzetméteres csarnok 19 méteres belmagassággal büszkélkedhet, amiben 4 daru is helyet kap. Mindezek lehetővé teszik a még magasabb mérnöki precizitást. Az új csarnokban:

  • Két darupálya is részt vesz a gyártásban, melyeknek teherbírása 40 tonna.
  • A szélvédett környezet lehetővé teszi a tartály gyártás nagyobb pontosságát, melynek következtében a hegesztő minőség is javul.
  • Az üzem tárolási kapacitása is megnövekszik a nagyobb raktározási területnek köszönhetően.
Az új csarnok homlokzati látványterve

A csarnok homlokzati tervrajza

A fejlődés nem csupán a gyártó üzemre, hanem a benne dolgozók munkakörülményeinek javítására is kiterjed. A folyamatos létszámbővülés következtében szükségessé vált egy nagyobb konyha és étkező kialakítása is, ahol a munkatársaink kényelmes körülmények között pihenhetnek meg.