A Duna Steel Tech-nél mindig a hatékonyabb és magasabb minőségű munkavégzésre törekszünk, melynek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő eszközök beszerzésére. Az elmúlt időben új, CNC vezérelt élhajlítót és profilhengerítő berendezést vezettünk be munkafolyamatainkba, melyek fontos szerepet töltenek be többek között a tartálygyártás során. Az új berendezések a beüzemelés óta megbízhatóan és hatékonyan vesznek részt a mindennapi termelésben, segítve munkánk gyorsabb és pontosabb elvégzését.

Tartálygyártás során mind élhajlításra, mind profil hengerítésre szükség van

Tartálygyártás során mind élhajlításra, mind profil hengerítésre szükség van

Pontos élhajlítás CNC vezérelt, hidraulikus Durma élhajlítóval

A nagy sebességű és pontos hidraulikus élhajlító rendkívül sokoldalú megoldást kínál munkafolyamatainkhoz. A Durma által fejlesztett DT 15 típusú gép grafikus, érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, amely felhasználóbarát és könnyen tanulható. Az élhajlító három vezérelt tengellyel (Y1, Y2, X) és kézi asztal előfeszítéssel van felszerelve, így széles körű automatizálási lehetőségeket biztosít. Emellett a gép kézi állítású lézeres benyúlás védelemmel is rendelkezik.

Az élhajlító már gyakorlatban is bizonyította képességeit, speciális hajlítási feladatok elvégzése során. Kiválóan alkalmas lábak, kezelőjárda elemek és más hasonló alkatrészek hajlítására.

Durma CNC vezérelt élhajlító berendezés

Durma CNC vezérelt élhajlító berendezés

Multifunkciós profilhengerítő digitális vezérléssel

Sahinler HPK 80 típusú, multifunkciós profilhengerítő, idom és csőhajlító gépünk rendkívül sokoldalú eszköz, amelyet széles körben használunk különböző alkalmazásokhoz. Három edzett és hajtott hengere révén kiváló eredményeket nyújt a profilok hengerítése során, illetve rendelkezik horizontális és vertikális üzemmóddal, így a legtöbb anyagot képes hengeríteni.

Ezenkívül a motor fékrendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a pontos és biztonságos munkavégzést. A multifunkciós profilhengerítő gépünk két digitális kijelzővel, valamint mozgatható vezérlőpulttal rendelkezik, amely vezetékkel kapcsolódik a géphez.

Profilhengerítő gép üzembe helyezés előtt

Profilhengerítő gép üzembe helyezés előtt

Korábban használt profilhengerítőnk főként csak csöveket hengerített, azonban az új Sahinler HPK 80 típusú gépünk szinte mindenféle anyagot hengerít, legyen az szögacél, zártszelvény vagy bármilyen más profil. Az új multifunkciós profilhengerítő gép üzembe helyezése elkészült, és sorban teljesíti a munkafolyamataink során felmerülő hengerítési igényeket.

Modern, biztonságos és pontosan vezérelhető géppark a minőségi munka egyik alapköve

A Duna Steel Tech-nél elkötelezettek vagyunk munkafolyamataink és gyártó műhelyünk folyamatos fejlesztése mellett. Célunk, hogy egyre több technológiai kihívást tudjunk kezelni saját erőforrásaink segítségével, melyhez kollégáink folyamatos képzése is elengedhetetlen.

Minden új projekt és kihívás, amellyel szembe nézünk, lehetőséget nyújt számunkra, hogy tovább bővítsük és javítsuk képességeinket és lépést tartsunk a szakma fejlődésével. Ipari fémszerkezet gyártási igényével forduljon hozzánk bizalommal, mert elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtsuk partnereink számára.