Mindig örömmel vállaljuk egyedi méretű és kivitelű rozsdamentes acél bortartályok tervezését és gyártását, de tudjuk, hogy vannak pillanatok egy vállalkozás életében, amikor a gyors megoldás jobb, mint a személyre szabott megoldás. Ezért most három, egyenként 25 hektoliteres bortartályt kínálunk megvételre, raktárról, azonnali szállítással.

Fehér bor erjesztéshez szükséges szerelvényekkel ellátott 25 hl tartály

Fehér bor erjesztéshez szükséges szerelvényekkel ellátott 25 hl tartály

Az inox acél borászati tartály tulajdonságai különösen jól szolgálják a fehérbor erjesztést és tárolást, ráadásul értékállósága és tartóssága miatt hosszú távon megbízható megoldást jelent. További előny, hogy számos borászati munkát segítő szerelvény elérhető az acél tartályokhoz, és ez a három tartály alaposan felszerelve került ki gyártó üzemünkből.

25 hektoliteres borászati erjesztő tartály felszereltsége

Az 1.4301 anyagszámú rozsdamentes acél alapanyagból készült tartályok zárt kialakításúak, kúpos fenékkel a könnyű leeresztés érdekében. Ezen kívül felszereltük:

  • felső és oldalsó búvónyílással,
  • töltő csonkkal,
  • hőmérővel,
  • szintjelzővel és
  • mintavételi illetve lefejtő csonkokkal.

Sőt, mindezeken felül hűtő palást is került az igényes kivitelű, pikkelyezett felületű tartályokra. Így tökéletesen alkalmasak fehérbor erjesztésre akkor is, ha a hűs pincén kívül kerülnek elhelyezésre.

Acél borászati tartályok egyedi méretben és kivitelben

Tapasztalt csapatunkra és jól felszerelt gyártó műhelyünkre támaszkodva nagy pontossággal és kiváló minőségben készítünk tartályokat, csőhálózatokat, rozsdamentes kezelőjárdákat és más acél szerelvényeket borászati, élelmiszeripari, vegyipari és mezőgazdasági ügyfeleink számára. A helyszíni felmérés nyomán tervezünk, majd a gyártás minden szakaszát tiszta üzemi környezetben, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően végezzük.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését e három raktárról elérhető borászati tartály, vagy más, egyedi munkához keres szakértő partnert, forduljon hozzánk bizalommal!