VALÓS ÉRTÉKEK

KONCEPCIÓ

INNOVÁCIÓ

MEGALKOTÁS

A KONCEPCIÓ

Koncepciónk lényege a mai elértéktelenedett világban a saját kezünkkel valami maradandót alkotni, kihasználva a saját magunkba és kollégáinkban rejlő szakmai és emberi potenciált.Ezért fordultunk a rozsdamentes anyagok felé, melyek a legidőtállóbbak.

Fiatal, agilis, világlátott emberek alkotják a szakembergárdánkat, akik egyszerre tudják ötvözni a modern technikát az elismert magyar találékonysággal, a fiatalos lendülettel, valamint az európai munkamorállal.

Telephelyünkön vállaljuk egyedi rozsdamentes tartályok, berendezések, szerkezetek gyártását.
Nyomástartó tartály, hűtött-fűtött tartály csőszereléssel, szigeteléssel.

Egyedi pikkelyes kivitel, lábon álló, sík, síkferde, kúpos fenékkel, fedéllel egyedi igények szerint.
Vállaljuk borászatok komplett építését a tartályok gyártásától a teljes automatizálásig, a csarnokok építését, technológiai csőszerelést, szigetelést, a berendezések gyártását pályázati források igénylésével.

AZ INNOVÁCIÓ

Kreatív ötletből születő folyamat, amely megvalósítja az ötletet. A megrendelő kreatív ötlete alapján szakértelmünkkel járulunk hozzá a megvalósításhoz.
Gépparkunkban megtalálható minden ami elengedhetetlen a tartály gyártáshoz. Peremezni tudunk 4100mm-ig, vágunk 16mm-es anyagvastagságig, hengerítünk 10mm-ig, hajlítunk 3000mm hosszig, saját önjáró emelőink és autódarunk segíti munkánkat.

Vállaljuk, hogy a több lábon állás elengedhetetlen a mai világban, csőszerelőink, valamint minősített hegesztőink bármely ipari területen megállják helyüket. Élelmiszer ipari, vegyipari rendszerek, tartályparkok komplett csőszerelése mellett, rozsdamentes csigalépcsők, kezelőjárdák, veszélyes folyadékok és olvadékok tárolására szolgáló tartályok gyártásában, helyszíni javításában, telepítésében voltunk partnereink segítségére.

A MEGALKOTÁS

A gyors megtérülést hajszoló, súlyosan profitorientált vállalkozásokkal szemben próbáljuk az alkotásra helyezni a hangsúlyt, mert örömteli minden alkotás, amely nem recept alapján készül.

TÁRSADALMI SZEREPLVÁLLALÁSUNK

A közmédia rendszeresen indít adománygyűjtést. A karitatív célokat szolgáló akcióban cégünk már az elejétől ajándékcsomagok vásárlásával támogatja a kezdeményezést.

JÓNAK LENNI JÓ!